Blogini lukijat

keskiviikko 31. elokuuta 2011

Blog I Like

Hellööu :D Olen palannut Panfuun, ajattelin jo, ettei tämä ole minun paikka, Panfusta on lähtenyt kaikki hyvät tyypit, siellä ei ole enään mitään tekemistä, tmst. mutta päätin palata, bloggaaminenkin tuntuu nyt kivalta. ♥ Niin, siis Blog I Like - vastaan Vaniljalle, ja annan parille henkilölle niitä. (:




Sain tämän Vaniljalta. (:
Aloitin bloggaamisen, kun toivoin itsekkin pääseväni huippubloggaajaksi, niin kuin Anskumuru, ja tässä minä olen. (: Pidän bloggaamisessa eniten, siitä kun saa kirjoittaa, katsoa & vastata kommentteihin, tälläisistä asioista. Haluaisin muuttaa blogissani vähän kaikkea, nimittäin tämä on minusta ihan surkea. >: Noo, ensinnäkin teksti, sitten ulkoasu, yläkuva, sellaista.

 Tillervo > öwsöwöwöwöw, sulla on tosi hyvä blogi, tykkään siitä ihan valtavasti, suorastaan rakastan sitä. :D Osaat tehdä hienoja kuvia, sitä paitsi, ilman sinua, en olisi edes enään Panfussa.

Anzu > Ymm.. Sinulle voisin tämän antaa, olet hyvä bloggaaja, sellaista. Sori huonot perustelut, mutta kuiteskin. :D

Sassew > Sassee, oot aivan ihana panda, samoin sun blogis. ♥ Harmi, jos päätit lopata blogis, joo, en pysy ihan kärryillä, mutta joka tapauksessa, blogisi on aivan mahtava, ihannoin sitä. <:

- Iigor -

3 kommenttia: